Browsing by Author
Sürek, Ece
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
Aug-2014 | Investigating the Effects of Food Matrix and Food Components on Bioaccessibility of Pomegranate (punica Granatum) Phenolics and Anthocyanins Using an In-Vitro Gastrointestinal Digestion Model | Şengül, Hafizenur; Sürek, Ece; Nilüfer Erdil, Dilara |
2018 | Kritik Altı Su ile Fındık Atıklarından Antioksidan Bileşiklerin Ekstraksiyonu | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2018 | KRİTİK ALTI SU İLE FINDIK ATIKLARINDAN ANTİOKSİDAN BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYONU | Büyükkileci, Ali Oğuz ; Sürek, Ece |
Jan-2016 | Phenolic Contents, Antioxidant Activities and Potential Bioaccessibilities of Industrial Pomegranate Nectar Processing Wastes | Sürek, Ece; Nilufer Erdil, Dilara |
Jul-2017 | Prebiotic Oligosaccharide Production From Hazelnut Wastes | Sürek, Ece |
2021 | Processing of Hazelnut (corylus Avellana L.) Shell Autohydrolysis Liquor for Production of Low Molecular Weight Xylooligosaccharides by Aureobasidium Pullulans Nrrl Y-2311 Xylanase | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Yeğin, Sırma |
Oct-2017 | Production of Xylooligosaccharides by Autohydrolysis of Hazelnut (corylus Avellana L.) Shell | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz |