Skip navigation
GCRIS
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Reports
Awards
Equipments
Explore by
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
Sign on to:
My GCRIS Repository
Receive email
updates
Edit Account details
Browsing by Project
Enter a project name
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 356 to 375 of 1094
< previous
next >
Title
Grafen Elektrotlu Çinko Oksit (ZnO ve ZnO: N) Tabanlı Fotodedektör Üretimi
Grafen Katkılı Metal Malzemenin Isıl Özelliklerinin İncelenmesi
Grafen Kuantum Noktalarında Safsızlıklara Bağlı Atomik Çökme
Grafen Mikromembranların Üretimi ve Mikrobiyoparçacık Tesbitinde Kullanılabilirliğinin Incelenmesi
Grafen Nanolevha Takviyeli Metal Matrisli Nanokompozitlerin Geliştirilmesi
Grafen Nanolevha Takviyeli ZE10 Magnezyum Alaşımının Mikroyapısı ve Tribolojik Davranışlarının İncelenmesi
Grafen Nanoşeritlerde Elektronik Korelasyon Etkileri
Grafen Nanoşeritlerdeki Manyetik Safsızlıkların Spin-Spin Korelasyonlarının Kuantum Monte Carlo Metoduyla İncelenmesi
Grafen ve Grafen Benzeri İki Boyutlu Malzemeler
Grafen-Benzeri Ultra-İnce Kristaller ve Heteroeklemlerin Optik Özellikleri
Grafin İçeren İşlevsel Nanoyapıların Tasarımı ve Elektronik Özellikleri
Grafin Tabanlı Nanoyapıların Elektronik, Manyetik ve İletkenlik Özellikleri
Gülbahçe ve Çevresindeki Jeotermal Kaynaklarının Hidrojeolojik ve Hidrojeokimyasal Modellenmesi
Güney Batı Anadolu'da Yayılış Gösteren Onosma Türlerinden Sitotoksik Bileşiklerin Elde Edilmesi, DNA Topoizomeraz Enzimleri Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması
Güney Ege Bölgesi Sızma Zeytinyağları ile Rafine Zeytinyağın Antimikrobiyal Aktivitelerinin Tesbiti ve Fenolik İçerikleriyle Korelasyonunun Araştırılması
Güneybatı Karadeniz için Yakın Kıyı Dalga Tahmin Modeli Geliştirilmesi ve Ölçümlerle Karşılaştırılması
Gıda Ambalajlama Teknolojisinde Kullanılan Biobazlı Filmlerin Özelliklerinin Geliştirilmesi
Gıdalarda Doğal Antimikrobiyallerin Kullanıldığı Biyoaktif Koruma Sistemlerinin Geliştirilmesi
Gıdalarda Lipit Peroksidasyonunun Biyokimyasal Ve Biyofiziksel Yollarla Karakterizasyonu
Gıdaların Muhafazasında ve İnsan Sağlığını Desteklemek Amacıyla Kullanılabilecek Antimikrobiyal, Antioksidant ve Biyoaktif Etkili Yenilikçi Yenilebilir Jeller Geliştirilmesi