Browsing by Project


Browsing by Project
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 713 to 732 of 982 < previous   next >
Title
Paladyum ve Rodyum Katalizli Tandem Karbonilatif Kenetlenme Tepkimeleri
Paladyum Yüklü Zeolitlerin Karbonilasyon ve Suzuki Tepkimelerinde Heterojen Katalizör Olarak Kullanımı
Pamukta Düşük Sıcaklık İçin Kantitatif Karakter Lokus Analizleri
Pamukta Lif Verimi ve Kalite Karakterleri için Kantitatif Karakter Lokus Analizleri
Pamukta Lif Verimi ve Kalite Karakterleri İçin Kantitatif Karakter Lokus Analizleri
Parçacık Hızlandırıcı Kovuklarının Üretiminde Karşılaşılan Mekanik Kusurların Elektromanyetik Etkilerinin Deneysel Olarak İncelenmesi
Parçacık hızlandırıcılarında empedans hesaplamaları
Parçacık Hızlandırıcılarında Higgs Kütlesindeki İnce Ayarın İzlerinin Sürülmesi
Parmak İzi Geometrili Çekirdek Yapının Karakterizasyonu Ve Enerji Emme Karakteristiklerinin İncelenmesi
Patlama ve Balistik Tehditlere Karşı Koruyucu Çok Katmanlı Malzeme Sistemlerinin Yüksek Deformasyon Hızlarında Mekanik ve Nümerik Test Metotlarının Geliştirilmesi ve Optimizasyonu
Patlamaya Dayanıklı Yarı Küresel Tekrarlı Çekirdek Malzemesi Ihtiva Eden Sandviç Yapıların Geliştirilmesi Ve Optimizasyonu.
Pencere Camı Türlerinin İç Ortam Gün Işığı Kalitesi, Kullanıcı Dikkati ve Çalışma Performansı Üzerindeki Etkileri
Pentablok Kopolimer Bazlı Yeni Bir İnce Film Kompozit Nanofiltrasyon Membranı Geliştirilmesi
Peptit türevlerinden elde edilen çifte protonlanmış a7+2 iyonlarının gaz fazı parçalanma mekanizmalarının Kütle Spektrometre ile çalışılması
Peptit Türevlerinin Gaz Fazı Reaksiyon Mekanizmalarının Kütle Spektrometre İle İncelenmesi
Perovskit güneş hücresi aktif katmanlarının ultrasonik sprey kaplama yöntemiyle yapılması
Perovskit Nanotellerin Işıma Şiddetinin Plazmonik Artırımı
Peynir Altı Suyu (Pas) Proteini-Hemiselüloz Kompleksine Lactobacillus Pentosus'un Mikroenkapsülasyonu ve Sofralık Zeytine Empregnasyonu
Peyniraltı Suyu Proteinlerinden Gıda Endüstrisinde Kullanılabilecek Protein ve Peptid Nanotüplerin Üretilmesi ve Karakterizasyonu
PEYNİR SUYUNDAN LAKTİK ASİT ELDESİNİN KİNETİK MODELİ