03.08. Department of Food Engineering
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Date issued
Fulltext
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2010 | Floresanlı yerinde hibritleme (FISH) yöntemi ile bazı indikatör ve patojen bakterilerin çiğ kanatlı etlerinde ve kıymada saptanması | Baysal, Ayşe Handan |
2 | 2013 | Karaburun Yarımadasında yetişen Hurma zeytininin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin karakterizasyonu | Özen, Fatma Banu ; Baysal, Ayşe Handan ; Tokatlı, Figen |
3 | 2007 | Ohmik ısıtmanın bazı meyve suları ve konsantrelerinde Alicyclobacillus acidoterrestris üzerine etkisi | Baysal, Ayşe Handan ; İçier, Filiz |
4 | 2019 | Peynir altı suyu (PAS) proteini-hemiselüloz kompleksine Lactobacillus pentosus’un mikroenkapsülasyonu ve sofralık zeytine empregnasyonu | Baysal, Ayşe Handan ; Harsa, Hayriye Şebnem |