03.08. Department of Food Engineering
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Fulltext
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.003 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2011 | Aspartic proteinases from Mucor spp. in cheese manufacturing | Yeğin, Sırma; Fernandez-Lahore, Marcelo; Jose Gama Salgado, Antonio; Güvenç, Ulgar; Göksungur, Yekta; Tarı, Canan |
2 | Apr-2017 | Exploitation of agricultural wastes and by-products for production of Aureobasidium pullulans Y-2311-1 xylanase: Screening, bioprocess optimization and scale up | Yeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Sargın, Sayıt; Göksungur, Yekta |
3 | 2015 | Mikrobiyal ksilanazlar ve gıda endüstrisinde kullanım alanları | Yeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz |
4 | 2017 | Otohidroliz ve enzimatik hidroliz kullanılarak fındık atıklarından prebiyotik olarak kullanılabilecek ksilooligosakkarit üretimi | Büyükkileci, Ali Oğuz ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Yeğin, Sırma |
5 | 2012 | Pectinase enzyme-complex production by Aspergillus spp. in solid-state fermentation: A comparative study | Heerd, Doreen; Yeğin, Sırma; Tarı, Canan ; Fernandez Lahore, Marcelo |