Author
- 4
Büyükkileci, Ali Oğuz
- 2
Göksungur, Yekta
- 2
Tarı, Canan
- 1
Fernandez Lahore, Marcelo
- 1
Fernandez-Lahore, Marcelo
- 1
Güvenç, Ulgar
- 1
Heerd, Doreen
- 1
Jose Gama Salgado, Antonio
- 1
Sargın, Sayıt
- 1
Sürek, Ece
- .
next >
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.009 seconds).
| Issue Date | Title | Author(s) |
1 | 2011 | Aspartic proteinases from Mucor spp. in cheese manufacturing | Yeğin, Sırma; Fernandez-Lahore, Marcelo; Jose Gama Salgado, Antonio; Güvenç, Ulgar; Göksungur, Yekta; Tarı, Canan |
2 | Apr-2017 | Exploitation of agricultural wastes and by-products for production of Aureobasidium pullulans Y-2311-1 xylanase: Screening, bioprocess optimization and scale up | Yeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Sargın, Sayıt; Göksungur, Yekta |
3 | 2015 | Mikrobiyal ksilanazlar ve gıda endüstrisinde kullanım alanları | Yeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz |
4 | 2017 | Otohidroliz ve enzimatik hidroliz kullanılarak fındık atıklarından prebiyotik olarak kullanılabilecek ksilooligosakkarit üretimi | Büyükkileci, Ali Oğuz ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Yeğin, Sırma |
5 | 2012 | Pectinase enzyme-complex production by Aspergillus spp. in solid-state fermentation: A comparative study | Heerd, Doreen; Yeğin, Sırma; Tarı, Canan ; Fernandez Lahore, Marcelo |
6 | 2021 | Processing of hazelnut (Corylus avellana L.) shell autohydrolysis liquor for production of low molecular weight xylooligosaccharides by Aureobasidium pullulans NRRL Y-2311-1 xylanase | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Yeğin, Sırma |