03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Author:  Yeğin, Sırma

Results 1-6 of 6 (Search time: 0.009 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12011Aspartic proteinases from Mucor spp. in cheese manufacturingYeğin, Sırma; Fernandez-Lahore, Marcelo; Jose Gama Salgado, Antonio; Güvenç, Ulgar; Göksungur, Yekta; Tarı, Canan 
2Apr-2017Exploitation of agricultural wastes and by-products for production of Aureobasidium pullulans Y-2311-1 xylanase: Screening, bioprocess optimization and scale upYeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Sargın, Sayıt; Göksungur, Yekta
32015Mikrobiyal ksilanazlar ve gıda endüstrisinde kullanım alanlarıYeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz 
42017Otohidroliz ve enzimatik hidroliz kullanılarak fındık atıklarından prebiyotik olarak kullanılabilecek ksilooligosakkarit üretimiBüyükkileci, Ali Oğuz ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Yeğin, Sırma
52012Pectinase enzyme-complex production by Aspergillus spp. in solid-state fermentation: A comparative studyHeerd, Doreen; Yeğin, Sırma; Tarı, Canan ; Fernandez Lahore, Marcelo
62021Processing of hazelnut (Corylus avellana L.) shell autohydrolysis liquor for production of low molecular weight xylooligosaccharides by Aureobasidium pullulans NRRL Y-2311-1 xylanaseSürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz ; Yeğin, Sırma