Browsing by Author Ökmen, Bilal

Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Bazı kültür ve yabani domates,biber ve patlacan türlerinde antioksidant özelliği olan karakter için mevcut genetik varyasyonun tayin edilmesi ve bu karakterleri kontrol eden genlerin moleküler haritalanmasıFrary, Anne ; Doğanlar, Sami ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Rusçuklu, Dane; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Tümbilen, Yeliz; Keçeli, Mehmet Ali; Yüce, Duygu; Göl, Deniz; Kırsoy, Öyküm
Aug-2014Exploration of Three Solanum Species for Improvement of Antioxidant Traits in TomatoTop, Oğuz; Bar, Cantuğ; Ökmen, Bilal ; Yüce Özer, Duygu; Rusçuklu, Dane; Tamer, Nilüfer; Frary, Anne ; Doğanlar, Sami 
2011Quantitative Trait Loci (qtl) Analysis for Antioxidant and Agronomically Important Traits in Tomato (lycopersicon Esculentum)Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Gürbüz, Nergiz ; Ülger, Mehmet; Frary, Anne ; Doğanlar, Sami 
2008Quatitative Trait Loci Analysis(qtl) of Fruit Characteristics in TomatoÖkmen, Bilal 
Apr-2010Salt Tolerance in Solanum Pennellii: Antioxidant Response and Related QtlFrary, Anne ; Göl, Deniz; Keleş, Davut; Ökmen, Bilal ; Pınar, Hasan; Şığva, Hasan Özgür; Yemenicioğlu, Ahmet ; Doğanlar, Sami 
Jul-2009Total Antioxidant Activity and Total Phenolic Contents in Different Turkish Eggplant (solanum Melongena L.) CultivarsÖkmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Mutlu, Sevgi; Doğanlar, Sami ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Frary, Anne 
Jun-2008Water-Soluble Antioxidant Potential of Turkish Pepper CultivarsFrary, Anne ; Keçeli, Mehmet Ali; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Yemenicioğlu, Ahmet ; Doğanlar, Sami