03.08. Department of Food Engineering
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Date issued
Fulltext
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.002 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2009 | Gıdalarda doğal antimikrobiyallerin kullanıldığı biyoaktif koruma sistemleri | Özen, Fatma Banu ; Soyer Dönmez, Ferda ; Ekinci, Yeşim |
2 | 2013 | Karaburun Yarımadasında yetişen Hurma zeytininin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin karakterizasyonu | Özen, Fatma Banu ; Baysal, Ayşe Handan ; Tokatlı, Figen |
3 | 2021 | Spektroskopik tekniklerin sirke üretiminin izlenmesi ve sirkenin tağşişinin tespitinde kullanımı | Özen, Fatma Banu |
4 | 2017 | Zeytinyağların yağ asidi alkil esterleri, 1,2 diasilgliserol ve pigment içeriğinin tağşiş kriteri olarak uygulanabilirliği ve FTIR spektroskopi ile tahmini | Özen, Fatma Banu ; Tokatlı, Figen |