Showing results 41 to 51 of 51
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
Jul-2019 | Rheological, textural, physico-chemical and sensory properties of low sugar apple marmalade | Şirin, Pınar |
2021 | Shelf life extension of strawberry juice by equivalent ultrasound, high pressure, and pulsed electric fields processes | Yıldız, Semanur; Pokhrel, Prashant Raj; Ünlütürk, Sevcan ; Barbosa-Canovas, Gustavo V. |
2008 | Short wave ultraviolet light (UVC) disinfection of surface - Inhibition of Alicyclobacillus acidoterrestris spores on agar medium | Baysal, Ayşe Handan ; Ünlütürk, Sevcan |
2007 | Sıvı yumurta ürünlerinin ultraviole (UV) ışık ile dezenfeksiyonu | Ünlütürk, Sevcan ; Tarı, Canan ; Korel, Figen |
Apr-2008 | Use of UV-C radiation as a non-thermal process for liquid egg products (LEP) | Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat; Baysal, Ayşe Handan ; Tarı, Canan |
2009 | Uv disınfection of some of the fruit juices | Hakgüder, Bengi |
2021 | UV processing and storage of liquid and solid foods: Quality, microbial, enzymatic, nutritional, organoleptic, composition and properties effects | Hakgüder Taze, Bengi ; Pelvan Akgün, Merve; Yıldız, Semanur; Kaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan |
2014 | UV ışın yayan diyotların (UV-LEDs)taze sıkılmış elma suyunun pastörizasyonunda alternatif bir teknoloji olarak kullanılabilirliğinin araştırılması | Ünlütürk, Sevcan |
Aug-2014 | UV-C irradiation of freshly squeezed grape juice and modeling inactivation kinetics | Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat |
Sep-2013 | UV-C light inactivation and modeling kinetics of Alicyclobacillus acidoterrestris spores in white grape and apple juices | Baysal, Ayşe Handan ; Molva, Çelenk ; Ünlütürk, Sevcan |
2010 | UV-C uygulamasının sıvı yumurta beyazının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi | Ünlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R. |