Browsing by Author Ünlütürk, Sevcan

Showing results 38 to 54 of 54 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Pasteurization of Verjuice by Uv-C Irradiation and Mild Heat TreatmentKaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan 
2011Process Neural Network Method: Case Study I: Discrimination of Sweet Red Peppers Prepared by Different MethodsÜnlütürk, Sevcan ; Ünlütürk, Mehmet S.; Pazır, Fikret; Kuşçu, Alper
2009Quantitative risk assessment models for food pathogensBaysal, Ayşe Handan ; Ünlütürk, Sevcan 
Oct-2010Rebuttal: Response To Regarding Letter To Editor "on the Modeling of Inactivation Kinetics by Uv Irradiation"Ünlütürk, Sevcan 
Dec-2006Relationship Between Morphology, Rheology and Polygalacturonase Production by Aspergillus Sojae Atcc 20235 in Submerged CulturesGöğüş, Nihan; Tarı, Canan ; Öncü, Şelale; Ünlütürk, Sevcan ; Tokatlı, Figen 
Apr-2008Rheological Properties of Liquid Egg Products (leps)Atılgan, Mehmet Reşat; Ünlütürk, Sevcan 
Jul-2019Rheological, Textural, Physico-Chemical and Sensory Properties of Low Sugar Apple MarmaladeŞirin, Pınar
2021Shelf Life Extension of Strawberry Juice by Equivalent Ultrasound, High Pressure, and Pulsed Electric Fields ProcessesYıldız, Semanur; Pokhrel, Prashant Raj; Ünlütürk, Sevcan ; Barbosa-Canovas, Gustavo V.
2008Short Wave Ultraviolet Light (uvc) Disinfection of Surface - Inhibition of Alicyclobacillus Acidoterrestris Spores on Agar MediumBaysal, Ayşe Handan ; Ünlütürk, Sevcan 
2007Sıvı Yumurta Ürünlerinin Ultraviole (uv) Işık ile DezenfeksiyonuÜnlütürk, Sevcan ; Tarı, Canan ; Korel, Figen 
Apr-2008Use of Uv-C Radiation as a Non-Thermal Process for Liquid Egg Products (lep)Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat; Baysal, Ayşe Handan ; Tarı, Canan 
2009Uv Disınfection of Some of the Fruit JuicesHakgüder, Bengi
2021Uv Processing and Storage of Liquid and Solid Foods: Quality, Microbial, Enzymatic, Nutritional, Organoleptic, Composition and Properties EffectsHakgüder Taze, Bengi ; Pelvan Akgün, Merve; Yıldız, Semanur; Kaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan 
2014UV ışın yayan diyotların (UV-LEDs)taze sıkılmış elma suyunun pastörizasyonunda alternatif bir teknoloji olarak kullanılabilirliğinin araştırılmasıÜnlütürk, Sevcan 
Aug-2014Uv-C Irradiation of Freshly Squeezed Grape Juice and Modeling Inactivation KineticsÜnlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat
Sep-2013Uv-C Light Inactivation and Modeling Kinetics of Alicyclobacillus Acidoterrestris Spores in White Grape and Apple JuicesBaysal, Ayşe Handan ; Molva, Çelenk ; Ünlütürk, Sevcan 
2010Uv-c Uygulamasının Sıvı Yumurta Beyazının Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine EtkisiÜnlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R.