Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Bazı kromatografik ve spektroskopik verilerin kullanımı ile Gemlik çeşidinden üretilmiş natürel zeytinyağlarının kemometrik sınıflandırılması | Dıraman, Harun; Öztürk, Betül ; Özdemir, Durmuş |
2019 | Effect of substrate concentration and scale up on the polygalacturonase production | Göğüş, Nihan; Tarı, Canan |
2017 | Extraction and characterization of pectin from fresh globe artichoke and canned artichoke waste | Ceylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz ; Atçı, Erhan; Sarrafi, Şahin |
2014 | Karanlık ve aydınlıkta depolanmış Ayvalık ve Memecik çeşidi natürel zeytinyağlarının spektroskopik verilere göre kemometrik sınıflandırılması | Öztürk, Betül ; Dıraman, Harun; Özdemir, Durmuş |
2018 | Kritik altı su ile fındık atıklarından antioksidan bileşiklerin ekstraksiyonu | Sürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2010 | Nanoteknolojinin gıda bilim ve teknolojisi alanındaki uygulamaları | Tarhan, Özgür; Gökmen, Vural; Harsa, Hayriye Şebnem |
2011 | The relationship of pellet morphology to polygalacturonase production of Rhizopus oryzae in various media compositions | Tarı, Canan ; Özkan, Kamer; Oncu, Şelale; Avcı, Tuba |
2003 | Sıcaklık ve sürenin havuç ve yeşil fasulyelerde bulunan pektin metilesteraz enzimi üzerindeki etkisinin belirlenmesi | Yemenicioğlu, Ahmet ; Cemeroğlu, Bekir |
2015 | Tarıma dayalı sanayi atıklarının katı kültür fermantasyonu ile değerlendirilmesi: Sürece etki eden faktörlere genel bakış | Demir, Hande; Tarı, Canan |
2009 | Trakya Bölgesinde üretilen çeşitli süt ürünlerinin nitrat ve nitrit düzeylerine göre kemometrik yöntemlerle sınıflandırılması | Dıraman, Harun; Özdemir, Durmuş ; Gündüz, H. Hüsnü; Demirci, Mehmet |
2018 | Utilization of white grape pomace for lactic acid production | Bayrak, Emrah; Büyükkileci, Ali Oğuz |
2010 | UV-C uygulamasının sıvı yumurta beyazının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi | Ünlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R. |