03.08. Department of Food Engineering
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Fulltext
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2007 | Bazı kültür ve yabani domates,biber ve patlacan türlerinde antioksidant özelliği olan karakter için mevcut genetik varyasyonun tayin edilmesi ve bu karakterleri kontrol eden genlerin moleküler haritalanması | Frary, Anne ; Doğanlar, Sami ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Rusçuklu, Dane; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Tümbilen, Yeliz; Keçeli, Mehmet Ali; Yüce, Duygu; Göl, Deniz; Kırsoy, Öyküm |
2 | 2007 | Ekonomik değeri yüksek zeytinlerden üretilen Türk zeytinyağlarının sınıflandırılması ve zeytinyağlarında tağşişin belirlenmesi | Tokatlı, Figen ; Barut, Banu Özen; Korel, Figen |
3 | 2007 | Ohmik ısıtmanın bazı meyve suları ve konsantrelerinde Alicyclobacillus acidoterrestris üzerine etkisi | Baysal, Ayşe Handan ; İçier, Filiz |
4 | 2007 | Sıvı yumurta ürünlerinin ultraviole (UV) ışık ile dezenfeksiyonu | Ünlütürk, Sevcan ; Tarı, Canan ; Korel, Figen |