03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 441-453 of 453 (Search time: 0.015 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
4412021UV-Vis spectroscopy for the estimation of variety and chemical parameters of olive oilsJolayemi, Olusola Samuel; Tokatlı, Figen ; Özen, Banu 
4422009Üzüm çekirdeği özütü içeren fonksiyonel yenebilir filmlerin geliştirilmesi ve çeşitli gıdalara uygulanmasıKorel, Figen ; Bayraktar, Oğuz 
3Mar-2014Valorization of wheat bran for the production of polygalacturonase in SSF of Aspergillus sojaeDemir, Hande; Tarı, Canan 
4Jan-2017The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of sepet cheese packaged with different modified atmosphere conditionsAkpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Kahraman, Cihan; Korel, Figen ; Uysal, Harun Raşit
5Feb-2010Water vapor and oxygen-barrier performance of corn-zein coated polypropylene filmsTıhmınlıoğlu, Funda ; Atik, İsa Doğan; Özen, Banu 
6Dec-2008Water vapour barrier performance of corn-zein coated polypropylene (PP) packaging filmsAtik, İsa Doğan; Özen, Fatma Banu ; Tıhmınlıoğlu, Funda 
7Jun-2008Water-soluble antioxidant potential of Turkish pepper cultivarsFrary, Anne ; Keçeli, Mehmet Ali; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Yemenicioğlu, Ahmet ; Doğanlar, Sami 
827-Jul-2015Whey protein-pullulan (WP/Pullulan) polymer blend for preservation of viability of Lactobacillus acidophilusÇabuk, Burcu; Harsa, Şebnem 
92023White bean and hazelnuts flours: Application in gluten-free breadTuna, Ayça; Cappa, Carola; Tokatlı, Figen ; Alamprese, Cristina
102009Yapay sindirim sıvısında doğal zeolitlerde meydana gelen morfolojik değişmelerDemirbüker Kavak, Dilek ; Özçelik, Serdar ; Ülkü, Semra 
112016Yarı mamul taze meyve ve sebzeler için katmanlı depozisyon yöntemi ile yeni nesil ince yenilebilir kaplamaların geliştirilmesiBayramoğlu, Beste ; Üney, Sinem; Koca, Nazan
122016Zein and its composites and blends with natural active compounds: Development of antimicrobial films for food packagingYemenicioğlu, Ahmet 
132017Zeytinyağların yağ asidi alkil esterleri, 1,2 diasilgliserol ve pigment içeriğinin tağşiş kriteri olarak uygulanabilirliği ve FTIR spektroskopi ile tahminiÖzen, Fatma Banu ; Tokatlı, Figen