Food Engineering / Gıda Mühendisliği : [425] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 425
Issue DateTitleAuthor(s)
Jul-2021The role of loco-regional treatment in long-term quality of life in de novo stage IV breast cancer patients: protocol MF07-01QSoran, Atilla; Soyder, Aykut; Özbaş, Serdar; Özmen, Vahit; Karanlık, Hasan; İğci, Abdullah; Sezgin, Efe 
2020Effectiveness of pulsed light treatments assisted by mild heat on Saccharomyces cerevisiae inactivation in verjuice and evaluation of its quality during storageKaya, Zehra; Ünlütürk, Sevcan ; Martin Belloso, Olga; Soliva Fortuny, Robert
2015Mikrobiyal ksilanazlar ve gıda endüstrisinde kullanım alanlarıYeğin, Sırma; Büyükkileci, Ali Oğuz 
2018Utilization of white grape pomace for lactic acid productionBayrak, Emrah; Büyükkileci, Ali Oğuz 
2011The relationship of pellet morphology to polygalacturonase production of Rhizopus oryzae in various media compositionsTarı, Canan ; Özkan, Kamer; Oncu, Şelale; Avcı, Tuba
2018Kritik altı su ile fındık atıklarından antioksidan bileşiklerin ekstraksiyonuSürek, Ece; Büyükkileci, Ali Oğuz 
2017Aspergillus sojae tarafından üretilen poligalakturonazın kısmi saflaştırılması için kromatografik bir yaklaşımŞen, İlknur ; Mata-Gomez, Marco A.; Palomares, Marco Rito; Tarı, Canan ; Dinç, Melike
2014Farklı bölgelere ait ticari kırmızı şarapların elektronik burun ile aroma profillerine göre sınıflandırılmasıKorel, Figen ; Yaman, Ünal Rıza; Yücel, Ufuk
2017Physicochemical and sensorial properties of Sepet Cheeses packaged under different modified atmospheric conditionsAkpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Uysal, Harun Raşit; Korel, Figen 
2015Tarıma dayalı sanayi atıklarının katı kültür fermantasyonu ile değerlendirilmesi: Sürece etki eden faktörlere genel bakışDemir, Hande; Tarı, Canan 
2019Probiyotik ve prebiyotiklerin bağırsak-beyin aksına etkisiÖzer, Merve; Özyurt, Gonca; Tellioğlu Harsa, Şebnem 
2010Nanoteknolojinin gıda bilim ve teknolojisi alanındaki uygulamalarıTarhan, Özgür; Gökmen, Vural; Harsa, Hayriye Şebnem 
2010UV-C uygulamasının sıvı yumurta beyazının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisiÜnlütürk, Sevcan ; Baysal, Ayşe Handan ; Atılgan, Mehmet R.
2015Orta nemli incirlerde depolama sonrasında pektin metil esteraz aktivitesi değişimiDemirbüker Kavak, Dilek ; Yemenicioğlu, Ahmet 
2017Some physicochemical characteristics and aroma compounds of Izmir Tulum Cheese produced with different milk typesAkpınar, Aslı; Yerlikaya, Oktay; Kınık, Özer; Korel, Figen ; Kahraman, Cihan; Uysal, Harun Raşit
2015Kurutma sıcaklığının üzüm çekirdeklerinin toplam fenolik madde içeriği ve antioksidan kapasitesi üzerine etkisiKonuk, Dilara; Korel, Figen 
2015Siyah meyveli incir çeşitlerinin kurutularak değerlendirilmesiKonak, Ramazan; Kösoğlu, İlknur; Tan, Nilgün; Kocataş, Hilmi; Yemenicioğlu, Ahmet 
2016Evrimsel tıp: Sağlık ve hastalıklara yeni yaklaşımlarSezgin, Efe 
2017Extraction and characterization of pectin from fresh globe artichoke and canned artichoke wasteCeylan, Çağatay ; Bayraktar, Oğuz ; Atçı, Erhan; Sarrafi, Şahin
2005Gıda ışınlaması, uygulamaları ve tüketicinin ışınlanmış gıdaya bakış açısıKorel, Figen ; Orman, Sibel
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 425