03.08. Department of Food Engineering

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Date Issued:  [2007 TO 2009]

Results 61-68 of 68 (Search time: 0.01 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
612008Süt ürünlerimizden izole edilen mikroorganizmalardan laktaz enzimi üretimi, saflaştırılması ve immobilizasyonuHarsa, Hayriye Şebnem ; Türkel, Sezai; Hamamcı, Haluk; Gürakan, Candan; Göksungur, M. Yekta; Tarı, Canan ; Aydın, Aysun Cebeci
22007Sıvı yumurta ürünlerinin ultraviole (UV) ışık ile dezenfeksiyonuÜnlütürk, Sevcan ; Tarı, Canan ; Korel, Figen 
3Jul-2009Total antioxidant activity and total phenolic contents in different turkish eggplant (Solanum Melongena L.) cultivarsÖkmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Mutlu, Sevgi; Doğanlar, Sami ; Yemenicioğlu, Ahmet ; Frary, Anne 
4Apr-2008Use of UV-C radiation as a non-thermal process for liquid egg products (LEP)Ünlütürk, Sevcan ; Atılgan, Mehmet Reşat; Baysal, Ayşe Handan ; Tarı, Canan 
52009Üzüm çekirdeği özütü içeren fonksiyonel yenebilir filmlerin geliştirilmesi ve çeşitli gıdalara uygulanmasıKorel, Figen ; Bayraktar, Oğuz 
6Dec-2008Water vapour barrier performance of corn-zein coated polypropylene (PP) packaging filmsAtik, İsa Doğan; Özen, Fatma Banu ; Tıhmınlıoğlu, Funda 
7Jun-2008Water-soluble antioxidant potential of Turkish pepper cultivarsFrary, Anne ; Keçeli, Mehmet Ali; Ökmen, Bilal ; Şığva, Hasan Özgür; Yemenicioğlu, Ahmet ; Doğanlar, Sami 
82009Yapay sindirim sıvısında doğal zeolitlerde meydana gelen morfolojik değişmelerDemirbüker Kavak, Dilek ; Özçelik, Serdar ; Ülkü, Semra